$(document).ready(function(){ var wwidth = ($(window).width()); $(".iframekrill").colorbox({initialWidth: "600",initialHeight: "657", width:"600", height:"657", opacity:"0.3", scrolling:false, iframe:true, open:true, onOpen:function(){ $('#page').animate({'width':'+=250','padding-left':'+=250'},{ queue:false, duration:1000 });$('#krillnav').animate({'width':'350px','opacity':'0.1'}); {window.scroll(0,0);}}, onComplete:function(){ $('#colorbox').animate({'left':'-=170px'},{ queue:false, duration:500 }); }, onCleanup:function(){ $('#colorbox').animate({'left':'+=170px'},{ queue:false, duration:500 }); }, onClosed:function(){ $('#page').animate({'width':'-=250','padding-left':'-=250'},{ queue:true, duration:750 });$('#krillnav').animate({'width':'auto','opacity':'1'},{ queue:true, duration:750 }); } }); }); */ ?>

Lounge Library Table

HDH-thumb-400

  • Locatie: Vlaardingen
  • Project: interieur entreehal
  • Ontwerp: Krill o.r.c.a.

  • Ontwerpteam: Harmen van de Wal met Paula Corres Baral, Antonia Dajak, Saskia Lambers, Sebastian Nitu
  • Opdrachtgever: Waterweg Wonen
  • Meubelmakers tafel: Floris van den Burg, Vincent de Rijk
  • Meubelmakers banken en bibliotheek: Jos Noorhof, Kaya stoffering
  • fotograaf: Frank Hanswijk
  • Woningbouwcorporatie WaterwegWonen benaderde Krill, naar aanleiding van hun publicatie over privacyscript en sociale duurzaamheid in woongebouwen, met de vraag om een oplossing te vinden voor een onlangs opgeleverd woongebouw waar de bewoners spanningen waren ontstaan dankzij slecht ontworpen collectieve ruimtes. Gedurende een proces waarbij bewoners zeer actief betrokken waren, is een ontwerp gemaakt voor een object waarin een zeer grote tafel, een minibibliotheek, en een loungeplek zijn gecombineerd.

    Show slideshow.