$(document).ready(function(){ var wwidth = ($(window).width()); $(".iframekrill").colorbox({initialWidth: "600",initialHeight: "657", width:"600", height:"657", opacity:"0.3", scrolling:false, iframe:true, open:true, onOpen:function(){ $('#page').animate({'width':'+=250','padding-left':'+=250'},{ queue:false, duration:1000 });$('#krillnav').animate({'width':'350px','opacity':'0.1'}); {window.scroll(0,0);}}, onComplete:function(){ $('#colorbox').animate({'left':'-=170px'},{ queue:false, duration:500 }); }, onCleanup:function(){ $('#colorbox').animate({'left':'+=170px'},{ queue:false, duration:500 }); }, onClosed:function(){ $('#page').animate({'width':'-=250','padding-left':'-=250'},{ queue:true, duration:750 });$('#krillnav').animate({'width':'auto','opacity':'1'},{ queue:true, duration:750 }); } }); }); */ ?>

Lounge Library Table

HDH-thumb-400

  • Location: Vlaardingen
  • Project: interior design entrance hall
  • Design: Krill o.r.c.a.
  • Design team: Harmen van de Wal with Paula Corres Baral, Antonia Dajak, Saskia Lambers, Sebastian Nitu
  • Client: Waterweg Wone
  • Carpenters table: Floris van den Burg, Vincent de Rijk
  • Carpenter library and couches: Jos Noorhof, Kaya stoffering
  • Photographer: Frank Hanswijk
  • Housing corporation WaterwegWonen approached Krill, after finding out about Krill’s publication on privacyscript and social sustainability, with the question to find a solution for a recently build apartment building with social tension due to bad collective space design. In a process in which the inhabitants were actively involved, a design was made for an object combining a large table, a microlibrary, and a lounge area.

    Show slideshow.